Ondersteuning bij chronische klachten zoals parkinson, reuma, fibromyalgie, arthritis, multiple sclerosis

Je bent getroffen door een neuromusculaire aandoening en voelt dat je je evenwicht dreigt te verliezen en steeds meer pijn, stijfheid in je gewrichten en spieren ervaart.

De bewegings hereducatie met in het bijzonder het hervinden van je natuurlijke uitlijning en balans zijn een onmisbaar hulpmiddel bij de behandeling van neuro-musculaire klachten. In het gedeelte van de Trager® behandeling op de massagetafel maak ik gebruik van aanraking en Reflex Respons (neuro-musculaire heropvoeding) wat het spierstelsel helpt weer balans te brengen en overbelaste spieren te herstellen.

Voorbeeld: bij pijnklachten in gewrichten geef ik eerst aandacht aan je natuurlijke uitlijning. Zodat je onnodige spierspanning en druk op gewrichten kan voorkomen en de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen weer op gang kunnen komenn. De aanraking en Reflex-Respons methoden stimuleren het gebruik van de juiste spieren en laten blokkades los. En we werpen een licht op de goede voeding als ondersteuning voor de genezing bij deze klachten.

Nieuwsgeurig? Neem contact

“Na 2 jaar zware medicatie te hebben gebruikt vanwege chronische neuropathische pijn, ben ik eindelijk gestopt met medicatie. Mentastics en de persoonlijke Trager Treatments waren een steun om mijn gezondheid terug te krijgen. Je leert spelenderwijs bewust worden van je lichaam en het weer voelen. Je leeft daardoor bewuster en met meer aandacht en ervaart rust, ontspanning en verbinding. Mijn lichaam voelt minder pijnlijk, soepeler en niet meer zo zwaar alsof ik het mee moet slepen! Je leert goed en bewust staan, lopen en zitten, in je natuurlijke houding zonder stress. Ik heb niet langer de drang om te vechten of te moeten “doen”! Ik ervaar gemak, lichtheid, zachtheid en voel me gelukkiger en vrijer! Ik ben dankbaar dat ik dit alles heb mogen meemaken en elke dag opnieuw mag beleven door het te integreren in mijn dagelijks leven. Je wordt door Satsavya op een prettige, speelse en eerlijke manier door dit proces geleid. Ik kan het iedereen aanraden en ga zelf ook zeker verder met ZipZen Mentastics.”

- Carla O.