Trager® tutorials

De Trager® Tutorial sessies zijn er voor studenten en beoefenaars van de Trager® Approach.

In een tutorial ondersteun ik je volledig bij het persoonlijk leren van de Trager® Approach. We zullen samen jouw manier van oefenen verkennen en ontdekken en ik zal je ondersteunen bij welke vraag je ook hebt in je proces om een geaccrediteerde Trager® beoefenaar te worden.

Omdat mijn expertise Mentastics® is, kan ik je goed ondersteunen in je tutorial door je inzicht in de beleving van Mentastics te verfijnen. Alzo kan je dit belangrijk onderdeel van de Trager Behandeling makkelijker integreren met je cliënten in je toekomstige praktijk.

Ik sta open om te reizen voor een tutorial. Er wordt rekening gehouden met de reistijd.

Neem contact met mij op om een Trager® Tutorial-sessie te boeken of voor meer informatie.

”Als student level 3 koos ik voor een feedback tutorial bij Satsavya. In die periode oefende ik met hooggevoelige cliënten met veel spanning. Bij deze cliënten kon ik weinig technieken uitvoeren omdat ze dan direct reageerden met het gevoel overweldigd te worden. In de tutorial bracht ik dit thema in. Nu blijkt Satsavya (toevallig) ook een hooggevoelig persoon te zijn. Satsavya liet mij met haar feedback heel precies zien en voelen hoe ik met zeer subtiele aanraking en minimale beweging heel veel effect bereik. Dit heeft mij exact het inzicht en vertrouwen gegeven waar ik behoefte aan had. Naast deze feedback kreeg ik van Satsavya waardevolle aanwijzingen m.b.t. mijn houding waarmee ik sta. Ik heb daarop een Tragersessie bij haar geboekt en m.n. de zeer precieze mentastics waarmee Satsavya werkt, helpen mij een natuurlijke ontspannen houding in mijn werk te (her)vinden.”

- Chris Kok