Over ZipZen

Even voorstellen: Mijn naam is Satsavya Mertens, ik ben de bezieling achter ZipZen. Sinds meer dan 35 jaar verdiep ik mij in lichaamsbewustwording, in het hervinden van balans in lichaam en mind en in het ontdekken van ons zelfgenezend vermogen.

Gegrepen door het gemak en de effectiviteit van het somatische lichaamswerk van Dr. Milton Trager, werd ik een gecertificeerd Trager Behandelaar in 2004. Ik leid een vruchtbare Trager®-praktijk in Nederland die velen heeft aangeraakt en geïnspireerd naar een evenwichtig, pijnvrij en gezond leven. Begaafd met een holistische aanraking, ben ik hier om naar je te luisteren en je te ondersteunen in jouw genezingsproces. Ik doe dit met respect voor jouw unieke zijn en op een niet-indringende, zachte wijze.

Een onmisbare ondersteuning in mijn werk is mijn jarenlange ervaring met meditatie en bewustwording. Ik ben gecertificeerd het begeleiden van OSHO meditatie en OSHO meditatie-therapie.

Sinds enkele jaren kan ik als gediplomeerd IAPCH-hypnotiseur hypnose inzetten in de behandelingen, om het BodyMind-genezingsproces te ondersteunen en te versnellen.