Ongemak tijdens zwangerschap

Krijg ondersteuning tijdens je zwangerschap bij bekkenbodempijn en ongemak bij het lopen en staan. Ook bij rug- of schouderklachten waardoor liggen op de rug niet mogelijk is.

Je bent zwanger en hebt last van de bekkenbodem of wil jezelf en de baby eens lekker verwennen.

De Trager® zijligging is een bijzondere methode om liggend op je zijde, diepe spanningen en pijnen los te laten. Met zachte aanraking wordt het spierstelsel, de zenuwbanen en blokkades aangeraakt.

Het is een bijzondere ervaring om na de zijligging te voelen hoe je lichaam weer zijn balans hervindt en jij lichtheid en zachtheid mag ervaren.

Mentastics® helpen je om na de behandeling de diepe ontspanning te onderhouden en rugklachten te verhelpen. Voor zwangere vrouwen is Mentastics een geweldig handvat om problemen in de bekkenbodem te voorkomen en in balans te blijven tijdens de hele zwangerschap.

Hypnose kan je ondersteunen om te ontspannen tijdens je zwangerschap en je voor te bereiden op een makkelijke, aangename bevalling.

“Ik heb deze zijdeliggingbehandeling als heel fijn ervaren, bijzonder om te voelen hoe zulke kleine, subtiele bewegingen de spieren op diep niveau ontspannen zodat staan, zitten en lopen weer soepel gaat. De qi is terug in de beweging, de stijfheid lost op door de zwaartekracht het werk te laten doen. De stimulans om de spieren los te laten komen door middel van Reflex Response was ook heel fijn. Daarnaast merk ik altijd heel veel in mijn lichaam nadat je tafelwerk hebt gedaan, alsof alles weer op zijn oorspronkelijke plaats is geraakt en dan met lichtheid en luchtigheid in de beweging. Ik vind het heel bijzonder om te merken hoe zowel de oefeningen als tafelwerk doorwerkt op mijn lichaam en ook op mijn geest, ik voel me vaak rustiger, opgewekter na de behandeling en ervaar gemak bij het lopen en staan.“

- Lia van der Plaat