Meditatie-therapieën en lessen

In deze lessen, introduktie dagen en meditatie-therapie maak je kennis met meditatie technieken ontworpen door de mysticus OSHO voor de hedendaagse mens die leeft onder grote stress, snelle veranderingen, vol met druk. Je leert daarbij eenvoudige technieken om te integreren in je dagelijks routine zodat jij bewust en geaard kan blijven, spontaan en weer authentiek.

Stil zitten en diep ontspannen zijn is niet makkelijk - ons lichaam heeft in de hedendaagse tijd heel wat ongerustheid, stress, frustraties, angst, verdriet en boosheid opgeslagen. Deze actieve meditatietechnieken helpen je om eerst te ontladen door o.a. het maken van geluiden, dans en bewegen, ademhaling zodat in het tweede gedeelte van de meditatie of de meditatie-therapie je makkelijker kan stil zitten en rust kan ervaren. De kortere meditatie technieken geven de gelegenheid om via een ingang die jouw het best past (luisteren, zien, ademhaling, voelen etc.) tijdens je dagelijkse activiteiten geaard, gecenterd en ontspannen te blijven.

Deze lessen en introduktie dagen zijn er voor jouw die op zoek is naar een weg voor transformatie in jouw leven, vrijheid - een weg om uit de beperkingen van jouw identiteit te glippen en te leven het avontuur van jouw unieke, spontane zelf.

Neem contact voor individueel lessen of check deze andere mogelijkheden: