Voorkom blessures en bereik meer rendement bij sporten, muziek spelen en fysieke arbeid

Hoe cool is het wanneer je ontdekt dat je met een andere houding in je sport of je muziekbeoefening mag ervaren, dat je met minder onnodig gebruik van spierspanning, meer energie opbouwt en je uithoudingsvermogen op een plezierige wijze verhoogt.

Ik leer je met de juiste lichaamshouding en door bewust bewegen, zowel in je fysieke werkzaamheden, sportbeoefening als bij het bespelen van een instrument of het gebruik van jouw stem zoveel meer energie, draagwijdte en gemak te ervaren. Je voorkomt blessures tijdens je werk en vermijdt dat je jouw passie moet opgeven bijvoorbeeld bij het spelen van een instrument door frozen shoulder, tendonitis of o.a. knieklachten bij het lopen of stembreuk bij het zingen.

Voorbeeld: in voorbereiding op een marathon leer ik je de manier waarmee je zo weinig mogelijk onnodige spierspanning opbouwt. Waardoor je energie opbouwt in plaats van op te branden. Dit geeft je een vernieuwende beleving tijdens het lopen.

“ZipZen Mentastics hebben me fysiek sterker gemaakt. Ik heb bijna nooit meer rugklachten gehad. Ik herken nu makkelijker mijn grenzen door mijn lichaam weer te voelen! Ik integreer Mentastics dagelijks in mijn werk waardoor ik veel minder lichamelijke ongemakken heb. Ik voel me sterker, heb meer vertrouwen in mezelf en voel me meer open. Het heeft ook invloed op je psyche. Ik zou het iedereen aanraden.”

- V. Ricky - Verpleegster