Workshops lichaamsbewustzijn

In deze workshops kom je in voeling met jouw lichaam. Spelenderwijs leer je herbronnen en onnodige spanningen te voorkomen. Je laat je verrassen door je eigen intuïtie.

Je lichaam is je tempel en dat vergeten we wel eens in deze drukke tijden. Met Mentastics lichaams re-educatie leer je terug natuurlijk te bewegen en met de Body-Mind Centering® methode van Bonnie Bainbridge Cohen waar we met bewustzijn aanraking, beweging, ademhaling, klank en kleur. Een bijzondere ervaringsgerichte reis naar het levende en veranderende territorium van ons lichaam aangaan.

Je neemt een hernieuwde gezonde verbinding met jouw lichaam en je mind mee en handvatten om remmingen los te laten en je balans te behouden!

Wat kun jij de mens goed lezen. Het was een mooie en leerzame dag voor mij. Ik doe toch echt wel het een ander met de spieren, maar na het subtiele lichaamswerk had ik zowaar spierpijn. Heel licht en prettig. Nieuwe mogelijkheden voor mijn houding. En zeker toe te passen in mijn werk - Dank je heel erg voor je wijze persoonlijkheid. Ik kan deze dag lekker meenemen...minder is meer zal ik niet meer vergeten!

- Elly V.