Onrust aanpakken

Herstellen van door stressgerelateerde klachten zoals o.a. burnout, angst, zorgen, uitgeput zijn, slaaploosheid, slaaptekort.

Door de sleur van het dagelijkse leven geef je vaak niet de nodige aandacht aan signalen die zich opstapelen en leiden tot deze klachten.

Je gaat maar door en door omdat je niet in contact bent met je lichaam en je gevoelens. Je leeft op de automatische piloot.

Je voelt je moe en uitgeput en energieloos. Het hoofd blijft maar malen en jouw slaapritme is verstoord… Angst en zorgen hebben momenteel de overhand in je leven. Je voelt je gespannen en dat staat ver weg van je ware, spontane zelf. Wat een verademing om deze situatie tijdig om te buigen zodat jij weer in je kracht komt te staan: rustig, vol zelfvertrouwen, geaard, met hernieuwd plezier met jezelf en het leven!

Hoe pakken we dit aan? Op de massagetafel ga je eerst diep ontspannen, loslaten van onnodige spanningen. Subtiele bewegingen brengen je tot rust, waarna er de ruimte is om aandacht te geven aan je lichaamshouding. Daarmee leer je vrij snel om in je kracht te staan, geaard te zijn en jezelf natuurlijk te begrenzen. Je leert om je lichaam te gebruiken zonder onnodige spierinspanning of stress.

Je zult versteld staan hoe succesvol je deze nieuwe aanpak kan toepassen in je dagelijkse activiteiten - bijvoorbeeld aan je aanrecht, achter de computer, tijdens het sporten en andere fysieke werkzaamheden.

Verder ondersteunen ook hypnose en meditatie technieken jouw proces om sneller en efficiënter gewoontes te doorbreken die jou in de weg staan om een gezond en in balans persoon te zijn.

“In het begin was het best confronterend om te ontdekken hoe moeilijk het was om mezelf te voelen! Ik heb geleerd om te vertragen, zodat ik meer voel. Mentastics brengt me zoveel meer (lichaams)bewustzijn en als resultaat brengt het me weer thuis - ik respecteer meer mijn grenzen en ervaar meer rust en energie. Ik had de gewoonte mezelf te overtreffen, wat me ziek maakte. Na het beoefenen van Trager kan ik nu met zekerheid zeggen: ik heb mijn medicijn gevonden! Ik ben zo blij dat ik mezelf terug vind!”

- Mildred G.