Lichamelijke pijn behandelen

Behandelen van diverse lichamelijke klachten, zoals rug-, schouder-, nekklachten, kniepijn, frozen shoulder, hernia, pijn of stijfheid in gewrichten, Ischiaspijn, RSI, ademhalingsproblemen, migraine.

Pijn kan blijven aanhouden in je rug, schouder, knieën. Ook al heb jij zoveel uitgeprobeerd, soms blijf je er nog steeds mee rondlopen. Je merkt misschien ook wel dat je je lichaamshouding aanpast om deze pijn te vermijden. Dit kan op de langere termijn tot meer klachten leiden.

Ervaar hoe het voelt om opnieuw pijnvrij te bewegen en laat je leiden om de problemen bij de wortels aan te pakken!

Ik bied je ondersteuning met mijn expertise om chronische en plots manifesterende pijnen te verlichten. Vooral de vernieuwende Trager® behandeling op de massagetafel en de bewegings-hereducatie. Lichaamsuitlijning is zeer doeltreffend en voor veel mensen een openbaring. Ik leer je aandachtig te zijn voor de verbinding van je lichaam met je mind en het hervinden van je natuurlijke houding. En geef je handvatten zodat je zelf kunt doorgaan met je eigen genezing in je dagelijkse bezigheden.

Voorbeeld: jij lijdt aan een frozen shoulder. Met zachte aanraking en voeling van gewicht brengen we ontspanning in het pijnlijke gebied waardoor de ontsteking stilaan zal afvloeien. Daarna leren we hoe het lichaam te gebruiken zonder onnodige spierspanning, zodat jij pijnklachten voorkomt en weer kan genieten van alles wat je doet. De vernieuwende pijnvrije ervaringen worden verankerd zodat jij ze meeneemt na de behandelingen.