Lichamelijke pijn behandelen

Behandelen van diverse lichamelijke klachten, zoals rug-, schouder-, nekklachten, kniepijn, frozen shoulder, hernia, pijn of stijfheid in gewrichten, Ischiaspijn, RSI, ademhalingsproblemen, migraine.

Pijn kan blijven aanhouden in je rug, schouder, knieën. Ook al heb jij zoveel uitgeprobeerd, soms blijf je er nog steeds mee rondlopen. Je merkt misschien ook wel dat je je lichaamshouding aanpast om deze pijn te vermijden. Dit kan op de langere termijn tot meer klachten leiden.

Ervaar hoe het voelt om opnieuw pijnvrij te bewegen en laat je leiden om de problemen bij de wortels aan te pakken!

Ik bied je ondersteuning met mijn expertise om chronische en plots manifesterende pijnen te verlichten. Vooral de vernieuwende Trager® behandeling op de massagetafel en de bewegings-hereducatie. Lichaamsuitlijning is zeer doeltreffend en voor veel mensen een openbaring. Ik leer je aandachtig te zijn voor de verbinding van je lichaam met je mind en het hervinden van je natuurlijke houding. En geef je handvatten zodat je zelf kunt doorgaan met je eigen genezing in je dagelijkse bezigheden.

Voorbeeld: jij lijdt aan een frozen shoulder. Met zachte aanraking en voeling van gewicht brengen we ontspanning in het pijnlijke gebied waardoor de ontsteking stilaan zal afvloeien. Daarna leren we hoe het lichaam te gebruiken zonder onnodige spierspanning, zodat jij pijnklachten voorkomt en weer kan genieten van alles wat je doet. De vernieuwende pijnvrije ervaringen worden verankerd zodat jij ze meeneemt na de behandelingen.

”Sinds een jaar of vijf bezoek ik de wekelijkse Mentastics bijeenkomsten regelmatig. Ik kwam er terecht met voetproblemen waarvoor ik eigenlijk een steunzool nodig had. Dat is allang verleden tijd. Nu heb ik veel baat bij de bewegingen die me geleerd worden. Elke woensdag na de samenkomst voel ik me veel beter. Sommige oefeningen doe ik thuis, andere als ik rugpijn of knieklachten heb. Belangrijk is dat die oefeningen niet zijn gericht op kracht of prestaties, maar op een goed gebruik van de spieren in samenhang met de zwaartekracht.Ik heb het gevoel dat mijn lichamelijke conditie een stuk beter is geworden met Mentastics, en ervaar dat klachten ook weer over kunnen gaan.”

- Clarice Turner